Ara

ÇEDES Projesi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Halil İbrahim Ergül ve İngilizce Öğretmenimiz Serdinç GENGEÇ önderliğinde 5/A sınıfımızla çevre temizleme etkinliği düzenledik. Değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize oluşturdukları farkındalık için çok teşekkür ederiz.

Ara

14 Aralık 2023 Perşembe Günü Tübitak Bilim Fuarımıza tüm halkımız davetlidir.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Gününde Okulumuza adının verildiği Şehit Öğretmenimiz Ertan Sevim'in kabrini ziyaret ettik.

Ara

10 Kasım Atatürkü Anma Günümüzden.

29 Ekim Bayramı Ceyhan İlçesi Kaymakamlık Programı

Ara

Öğrencilerimizle birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılını Ülkemize yaraşır şekilde coşkuyla kutladık.

Haz

Etkinliğimize Kulüp Öğrencilerimiz ve Okul Müdürümüz Halil SARIGÖL'ün yanı sıra Kulüp öğretmenimiz Halil İbrahim ERGÜL, Özel Eğitim Öğretmenimiz Kadriye VAR, Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Halil ÖZDOĞAN ve Gençlik Lideri Hakan DONUK da katıldı. Tarsus'un Ashabı Kehf Mağarası, Taş Kuyu Mağarası, Şelale gibi tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Nusret Mayın Gemisi ve Hayvanat Bahçesi gibi önemli uğrak noktalarını da ziyaret ettik. Gezimiz esnasında öğrencilerimizin müdahalemiz olmadan çevredeki atıkları önlem alarak çöp kutusuna atmaları takdire şayandı. Güzel geçen günün sonunda Tarsus'a gelmişken baraj mesire alanında meşhur tantuni yemeğinden de ikram ettiğimiz öğrencilerimizin mutluluklarını görmek, onların geziden dolayı duydukları memnuniyetlerini dinleyerek okulumuza dönmek yorgunluğumuzu alan yegâne duygu oldu.

May

Okulumuz Değerler Kulübü ÇEDES projesi kapsamında Aşiyan etkinliği gerçekleştirdi.Okul Müdürümüz Halil SARIGÖL tarafından temin edilen malzemelerle öncelikle Görsel Sanatlar öğretmenimiz Hakan TATAR gözetiminde hazırlık ve boyama işlemi yapan öğrencilerimiz daha sonra Kulüp öğretmenimiz Halil İbrahim ERGÜL eşliğinde okul bahçesinde, mahalle camiinde ve gençlik merkezinde daha önceden belirlediğimiz noktalara montajına dahil oldular. Bu esnada yuvasından düşen yavru bir kuşu yakalayıp tekrar yuvasına koymak etkinliğe renk kattı. Etkinliğin her aşamasında mutlulukları gözlerinden okunan öğrencilerimizde bu vesileyle hayvan sevgisi ve merhamet duygularının gelişimi hedeflendi. Nitekim etkinlik sonunda öğrencilerimiz evlerinde de geri dönüşüm malzemelerinden birer kuş yuvası yapacaklarını dile getirdiler.

Okul Müdürümüz Halil SARIGÖL, kulüp öğretmenimiz Halil İbrahim ERGÜL, görsel sanatlar öğretmenimiz Hakan TATAR ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.