ADANA / CEYHAN - Şehit Ertan Sevim Ortaokulu

Mrt

Zerriz Ziya Çetin Anaokulu Müdürü Fatih KARCI ve Zerrin Ziya Çetin Anaokulu'nda Okul Öncesi Öğretmeni Hatice UZUN önderliğinde deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında deyimlerle ilgili çalışmalar yapan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Fulya GÜL'e çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz okul öncesi öğrencilerimizle Yeşilay Haftasını kutladık. Emeği geçen Şule PAZAR öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okul öncesi öğrencilerimizle PTT ziyareti gerçekleştirerek mektup arkadaşlarımıza mektuplarımızı gönderdik. Etkinlikte emeği geçen Öğretmenimiz Müge ÇOLAK'a çok teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı kapsamında Öğretmenimiz Şule PAZAR önderliğinde etkinliklerimiz gerçekleştirildi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında komşu okulumuz Zerrin Ziya Çetin Anaokulu ile birlikte uzman daveti gerçekleştirdik. Emeği geçen Ana sınıfı Öğretmenimiz Şule PAZAR öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Çedes kulübü ve Gezi kulübü ile beraber TÜYAP Fuar gezimizi gerçekleştirdik. Bu etkinliğimizi ÇEDES proje paydaşlarımızın diğer etkinliklerde olduğu gibi herhangi bir katkısı olmadan tamamen kendi imkanlarımızla gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Okul Öncesi öğrencilerimiz kış videolar ile karşınızda. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve Öğretmenimiz Şule PAZAR'a teşekkür ederiz.

Ock

Kaşgarlı Mahmudun eseri Divânu Lügati't-Türkteki anahtar kelimelerle hikaye yazma etkinliği ve kültürümüz için önemini gösteren videolar çeken öğrencilerimiz ve Türkçe öğretmenlerimiz Fulya GÜL ve Emine KAPLAN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı sergimizi gerçekleştirdi. Büyük emek ortaya koyan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Hakan TATAR'a ve kıymetli öğrencilerimize teşekküre ederiz.

Ock

Tübitak 4006 bilim sergimizi gerçekleştirdik. Başta Fen Bilimleri Öğretmenimiz Selma SARIOĞLAN olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz 7A sınıfı Yunus Emre sözlerinden Slogan oluşturup Afiş Tasarladılar. Türkçe öğretmenimiz Cengiz Yıldız 'a ve 7/A sınıfımıza çok teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Türkçe öğretmenlerimiz Cengiz Yıldız ve Hüseyin Atalay 7b sınıfıyla pano çalışması yaptılar. Emekleri için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul öncesi dönemde  çocuklardan sözel dil, sözcük dağarcığı, fonolojik farkındalık, görsel ayırt etme, harf farkındalığı, yazı bilinci ve anlama gibi ön becerilere sahip olmaları beklenir. Çocukların okuma sürecine uyumunu kolaylaştıran bu beceriler, aynı zamanda çocuğu ilkokula hazırlayarak okumayı da kolay öğrenmelerini sağlar. Bu kapsamda Okul Öncesi Öğretmenimiz Şule PAZAR öğrencileriyle birlikte Kasım-Aralık ayı etkinlikleri düzenlemiştir. Kendisine ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.