ADANA / CEYHAN - Şehit Ertan Sevim Ortaokulu

Şehit Ertan Sevim Ortaokulu

6 Ocak Mah. 443. Sk. No11 Ceyhan/Adana
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08.10-15.05
KALORİFER
CEYHAN İLÇE MERKEZİNDE
Okulun Sınav Başarı Durumu
2020-2021 yılında 1 Fen Lisesi 4 nitelikli okula öğrencilerimiz yerleşti.
Sportif Etkinlikler
okulumuzda futbol, voleybol, hentbol, atletizm gibi branşlarda takımlarımız bulunmaktadır.
E twinning ve Erasmus projeleri konusunda aktif bir ekibiz.