Şehit Ertan Sevim Ortaokulu 23 Nisan Haftası Kardeş Okul Etkinliği

23 Nisan Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlanırken bu coşkuyu okul dışına da taşımak istedik. Bu bağlamda kardeş okul olarak belirlediğimiz Narlık Anaokuluna okulumuz anasınıfı ve öğretmenlerimizle ziyaret gerçekleştirdik. İlk olarak okulumuzun fedakar öğretmenlerinin desteğiyle hazırladığımız hediye paketlerini anasınıfı öğrencilerimizin elinden kardeş öğrencilerimize teslim ettik. Ardından okul idaremizin tüm öğrencilere ikramı olan limonata ve tatlı sunumu yapıldı. Bu enerjiyle okul bahçesinde iki okul öğrencilerimiz de sırasıyla 23 Nisan gösterilerini sundular. Son olarak tüm minikler parmak boyasıyla 23 Nisan temalı duvar boyaması yaptılar. Coşkuyla geçen günden geriye bolca sevgi, kardeşlik ve nice güzellik kaldı.Gönüllülük esasıyla ve öğretmenlerimizin talebiyle gelişen etkinliğin gerçekleşmesinde ve ikramlıklarda başta okul müdürümüz Halil SARIGÖL ve idarecilerimize, anasınıfı öğretmenimiz Şule PAZAR'a, hediyelerin hazırlanması ve organizasyonda Selma SARIOĞLAN, Serdinç GENGEÇ, Hakan TATAR, Halil İbrahim ERGÜL ve desteklerini esirgemeyen Tüm Öğretmenlerimize, Narlık Anaokulu'ndan Ebru öğretmenimize ve etkinliğin müsebbibi koca yürekli miniklerimize teşekkür ederiz.

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 21:50 - Görüntülenme: 100